Returnering

RETURNERING

Returnering
Du har 14 dages returret på din ordre. For at bytte dine varer fra din ordre bedes du kontakte os via mail. 
Send os en mail på contact@lelagovetements.com hvis du ønsker at returnere en ordre. Vi anbefaler at du skriver dine ordredetaljer, så kan vi sende dig en returlabel. Prisen for en returlabel er 39kr. 

For at kunne få alle pengene retur, ser vi gerne at varen returneres i den originale emballage. Du kan forvente at der går mellem 5-10 dage før beløbet er tilbage på din konto. 

I tilfælde af, at vi har sendt dig en anden vare end hvad du har bestilt, beklager vi meget og beder dig venligst om at kontakte os på mail så snart du opdager fejlen. Vi vil naturligvis hjælpe med en ny ordre, så finder vi en rabat til dig. 

Returadresse
Lé Lago Vêtements/Lé Lago Consulting
Holbergsgade 26, 2tv
1057 København
Danmark

Vi garanterer, at vi kun hæver beløbet på din konto én gang. Beløbet trækkes først når din ordre er afsendt. 

Ombytning

Ønsker du at bestille en ny størrelse eller farve, betaler du selv for returnering af din ordre. Fragten på den nye ordre betaler Lè Lago Vêtements. Vi forventer, at det er dit ansvar at sende varen retur til os. 

For spørgsmål angående ombytning, send os gerne en mail på contact@lelagovetements.com med overskriften ‘Ombytning af vare + dit fakturanummer’ og beskriv i din mail gerne hvilken vare du ønsker at ombytte til 

CVR 37128813

Telefon 31775123

Adresse

Email info@lelago-consulting.d

Copyright Lé Lago Vêtements. Hjemmeside af MEGA STUDIO.